25 Mart 2016 Cuma

MARRİAGE NOT DATİNG


TEMMUZ 2014
Romantik Komedi Aile

OYUNCULAR
Yeon Woo Jin - Gong Gi Tae
Han Groo - Joo Jang Mi
Jeong Jin Woon - Han Yeo Reum
Heo Jeong Min - Lee Hoon Dong
Han Sun Hwa - Kang Se Ah




UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

                İzleyecek yeni dizi bulamadıkça eskilere gidiyorum ve 2014 yılında ne kadar çok güzel diziler çekilmiş diyorum. Bugün anlatacağım dizi de yine güzel, eğlenceli bir Kore dizisi. Başlangıçta çarpık ilişki tablosu beni biraz rahatsız etse de dizi bunu göz ardı etmemizi sağlıyor. Eğer dram türünün kendine yer edinemediği eğlenceli bir dizi istiyorsanız bu diziyi izlemelisiniz.
                Dizinin konusuna geçtiğimizde ise estetik cerrahı Gong Gi Tae evlenme fikrine çok uzak ve yalnız yaşamayı seven bir yakışıklıdır. Fakat annesi onu evlendirmek için çabalamak da ve sürekli ona evlilik görüşmeleri ayarlamaktadır. Yine böyle bir anda Gong Gi Tae annesini kandırmak için bir plan yapar. Annesinin karşısına onun asla onaylamayacağı bir gelin adayı çıkartıp annesini evlilik fikrinden uzaklaştırmak ister. Bunun için de hayatta yalnız kalmaktan nefret eden ve evlenme fikrine takıntılı Joo Jang Mi’yi seçer. Kader bu ikiliyi tatsız bir olay ile karşılaştırmış olsa da birlikte girdikleri yolda geçirdikleri vakit onlara bu tatsızlığı unutturacaktır. Asla birbirlerine karşı bir şey hissetmeyecekleri garantisi ile sevgili olma oyununa başlarlar. Olaya hesapta olmayan başka insanların da dahil olması ile hem eğlenceli hem de karmaşık ilişki tablosu ortaya çıkar. Bakalım sonunda kim kimle aşkı bulacak ve kimler oyun dışı kalacak. İzleyip görelim…
                Bu dizide sevdiğim birkaç nokta var. Mesela dizide kötü denilebilecek bir karakter yok. Dizi başkalarını kandırarak oynanan bir oyun üzerine kurulu olsa da kötü entrikalar yok. Dram yok. Romantik Komedi türü denildiğinde aradığım şey de kesinlikle bu. O yüzden ben beğenerek izledim. Sizin de sevdiğiniz tür de bu ise kesinlikle izlemenizi önerebilirim.
                Şunu da belirtmek isterim ki dizi muhteşem değil sadece güzel.



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder