1 Ocak 2016 Cuma

SENSORY COUPLE

SENSORY COUPLE / THE GIRL WHO CAN SEE SME



Yayın Tarihi: Nisan 2015
Romantik Komedi Fantastik

 Oyuncular: 
 Park Yoo Chun - Choi Tae Ho
Shin Se Kyung - Oh Cho Rim - Choi Eun Seol
Nam Goong Min - Kwon Tae Hee
Yoon Jin Seo - Yeom Mi
Kim So Hyun - Choi Eun Seol


UYARI: Bu bölümden sonrası spoiler içermektedir.


      Dizimiz Türk dizi kültüründe alışık olmadığımız ama Kore Dizilerinde sıkça karşımıza çıkan fantastik türde bir dizi olup, bu türde ki yapımları seven biri olarak diziyi yorumlamak istedim. Benim severek izlediğim, izlerken de sıkılmadığım bir diziydi. Çok muhteşem olduğunu söyleyemesem de sizlere izlemeniz için önerebileceğim bir yapım olmuş Sensory Couple. Bu Kore Dizisinin oyuncularınıda genel olarak çok sempatik bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Tabi bu dizideki favori sempatiğim Choi Tae Ho (Park Yoo Chun ) dur. Skeç yapmaya çalıştığı hallerine gerçekten çok güldüm.
    Dizimiz Romantik Komedi olsa da ilk bölüm bir cinayet ile başlıyor. Okuldan eve döndüğünde anne, babasini yerde yatarken gören Choi Eun Seol katille burun buruna gelir ve kaçmaya çalışır. Kaçarken kaza yapar ve hastaneye kaldırılır. Hastanede yatan kız komada yatarken katil de arkada bıraktığı tanığı öldürmek için hastaneye gelir. Sadece ismine bakarak öldürdüğü kız tanık değil de boşrolümüz Choi Tae Ha 'nın kız kardeşi olan Choi Eun Seol 'dür. Ne tesadüftür ki isimleri aynıdır.
     Tanık olarak hastanede yatan Choi Eun Seol 193 gün komada kaldıktan sonra uyanır. Uyandığında hiçbir şey hatırlamayan kızı, olayı araştıran polis evlat edinip onun öldüğünü söyleyerek Oh Cho Rim adıyla kızı saklar. Kızımız birde komadan uyanınca kokuları görebilme yeteneği kazanıyor.Kımız bir yetenek kazanırken Choi Tae Ho his kaybı yaşamıştır. Kokuları gören kız ve kardeşini kaybettikten sonra hiçbir şey hissedemeyen erkeğin yolları olaydan 3 yıl sonra kesişir. İkisininde birbirlerine ihtiyaç duymasıyla işbirliği başlar. Daha sonra her ikisine de dokunmuş olan seri cinayetlerin katilini bulmak için birlikte çalışmaya devam ederler. Bu iş birliği zamanla aşka döner. Ama bu aşk o kadar da kolay değildir. Çünkü katil bu kız yerine erkeğin kız kardeşini öldürmüştür.
    Bakalım bu olay onların aşkına engel olacak mı? Barkod cinayetlerinin katili o kadar yakınlarındayken nasıl hayat yaşayacaklarve katil yakalanacak mı?  Bunlar gibi birçok soru çıkartabileceğimiz çok olaylı, sürükleyici bir dizi olduğunu söyleyerek izlemenizi öneriyorum.



     Choi Tae Ho kızımıza onınla skeç yapma sözü vermişken gidemez ve kız da tiyatro grubundan atılır. Sonrasın da çok içip sarhoş olan kızı yakışıklı polisimiz  merkeze götürür. 


Kazaylada olsa ilk yakınşaşma.



İlk başlarda skeç bahanesiyle bir araya geliyorlar. Çok şekerler... Bu arada seçilen manzaralarda çok güzeldi.



Polis olunurda hastanelik olmadan olur mu? Bizim polisimizde yaralandı. Yarayı atlattı da acaba sağ salim evine dönebilecek mi ? Çok komikti ya kızın elinden kaçırması sonrada tepkileri.







Ve aşk başlar.


  
Hayaller hayeller...




Engelleri birliktelikleriyle aşabilecekler mi?












Birkaç tane evlenme teklifi projesi suya düşen Choi Tae Ho en sonunda doğaçlama yapar ve bence çok da hoş bi evlenme teklifi eder.









Bu resim karesini dizinin son karesi zannetmeyin hiçbirşey o kadar da kolay olmuyor  onlar için deyip de yazımı burda bitiriyorum.

 Sizinle paylaştığım ilk yazımı beğenmenizi ümit ediyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder