18 Nisan 2016 Pazartesi

SECOND TİME TWENTY YEARS OLD




AĞUSTOS 2015
Romantik Komedi

OYUNCULAR
Lee Sang Yoon - Cha Hyun Suk
Choi Ji Woo - Ha No Ra
Choi Min Young - Kim Woo Chul
Kim Min Jae - Kim Min Soo
Son Na Eun - Oh Hye Mi



UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

                Bu dizi sürekli karşıma çıkıyordu fakat bir türlü izlemek için gerekli hevesi kendimde bulamıyordum. Annesi ile aynı üniversiteye giden bir gencin hikayesi diye düşünüyordum ve bana nedense hiç çekici gelmiyordu. Bir gün kırdım şeytanın bacağını ve izlemeye başladım. Dizi sandığımın aksine annesi ile aynı okula giden gencin değil annesinin hikayesini anlatıyormuş. İnsanı zaman zaman hayatındaki fedakarlıkları ve beklentileri düşünmeye sevk eden güzel ve anlamlı bir dizi. İçinden çıkarılacak dersler olduğuna inandığım ve beğenerek izlediğim bir dizi olduğunu söyleyebilirim.
                Dizi erken yaşta evlenip çocuk sahibi olan ve bu uğurda kendi hayatını feda eden bir kadın olan Ha No Ra(Choi Ji Woo)’nın hikayesini anlatıyor. Ha No Ra tüm benliğini kocasına ve oğluna adamışken kocası Kim Woo Chul(Choi Won Young) okumuş ve üniversitede Prof. Olmuştur. Karısının cahil olduğunu düşünüp onunla iletişim kuramadığını düşünerek karısından ayrılmak istemektedir. Ha No Ra da kocasından ayrılmamak için gizli gizli liseyi bitirip üniversite sınavına girer. Sınavdan başarılı puan alıp kocasına ona yakışan bir eş olduğunu ispatlamaya çalışır. Bu uğurda sınava giren Ha No Ra öleceğini düşünerek hayatında yapmak isteyip de yapamadıklarını gerçekleştirmek ister. İlk olarak kazandığı üniversiteye kaydını yaptıran Ha No Ra orada lise arkadaşı Cha Hyun Suk(Lee Sang Yoon) ile karşılaşır. Hayatı boyunca rafa kaldırıp da tatmadığı duygu ve tecrübeleri yaşayan Ha No Ra zamanla eski haline, özüne döner. Yaşadıkları, geçirdiği değişim ve etrafındakilerin tepkilerini izleyeceğiniz bu dizi belki de sizde farklı düşünce kapıları aralayacaktır.
                Diziyi beğendiğimi tekrar belirtiyorum ve bu dünyada hızla akıp giden zaman karşısında hayatınızın geride bıraktığınız kısmında pişmanlıkların olmamasını dileyerek yazımı bitiriyorum.





























1 yorum:

  1. Used ford edge titanium
    Use these free replacement tools implant grade titanium earrings when titanium daith jewelry you want to use 2018 ford fusion energi titanium a premium stainless steel blade titanium dive knife razor for a premium shave. Made by Merkur. 2018 ford fusion energi titanium

    YanıtlaSil