20 Haziran 2016 Pazartesi

7TH GRADE CİVİL SERVANT


OCAK 2013
Romantik Aksiyon Komedi

OYUNCULAR
Joo Won - Han Gil Ro
Choi Kang Hee - Kim Seo Won


Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.
     Yine biraz eskiye gidip izlediğim bir dizi daha. Ji Sung ile oynadığı Protect The Boss dizisinde topuz kafa olarak seyrettiğim, rolüne çok yakıştırarak ve beğenerek izlediğim Choi Kang Hee' yi bu dizide pek beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Choi Kang Hee'nin üzerinde rol çok yapmacık duruyordu ve pek yakışmamıştı. Ama Joo Won'u çok beğendim. Oynadığı her rolde olduğu gibi bu rolünde hakkını vermişti.(Bu arada Joo Won gülünce çok tatlı olmuyor mu? Bu adama gülmek çok yakışıyor.)
     Dizide ajan olmak hayali olup bunu gerçekleştirmek isteyen Han Gil Ro(Joo Won) ile istediği meslek olmamasına rağmen bu yolda ilerlemek zorunda kalan Kim Seo Won'nun(Choi Kang Hee) ajan olmaya çalışmaları, bunun için eğitim almaları ve sonrası anlatılıyor. 
     İçinde aşkı da komediyi de barındıran bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Dizi sadece iki başrol oyuncunun etrafında dönmüyor ve başka hayatlara da dokunuyor. Ama bu dokunuş bazen sıkabiliyor izleyiciyi. Bana göre Kim Seo Won'un anne ve babasının diyologları diziden kopuktu ve çok yer verilmişti. Bu kısımlarda biraz sıkıldığımı söylemem gerekir sizlere. Ama onun dışında ilerleyen bir diziydi diyebilirim. Bu diziden de bu kadar diyerek izlemek isteyenlere iyi seyirler diliyorum.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder