6 Şubat 2016 Cumartesi

FATED TO LOVE YOU

FATED TO LOVE YOU


TEMMUZ 2014
Romantik Komedi 

OYUNCULAR
Choi Jin Hyuk - Daniel
Jang Na Ra - Kim Mi Young
Jang Hyuk - Lee Gun
Wang Ji Won - Se Ra


     UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

                Dizi için kullanabileceğim en kısa tabir ‘’bir post-it hikayesi’’. Dizide ki Kim Mi Young karakterinin post-it için açıklaması ‘’ herkes için gerekli ama kıymetsiz’’ şeklindeydi ve kendiside böyle bir yaşam sürüyordu. Kim Mi Young kimseye hayır diyemeyen, herkesin işine koşturan bir karaktere sahiptir. Bir gün işyeri çekilişinde tatile gitmeye hak kazanan talihli olur. Gittiği tatil yerinde tesadüfen içtiği içecek yüzünden yanlış odaya girer. Kendisine hazırlanmış komplo sonucu aynı içecekten içen Lee Gun ile Kim Mi Young geceyi birlikte geçirirler ve hatırlamadıkları gecenin sonrasında birlikte uyanırlar. Daha sonra kendi yollarına giden çifti bir sürpriz beklemektedir. Kim Mi Young hamiledir. Bunu öğrenen aileler bu ikiliyi evlendirmek isterler. Lee Gun’un büyükannesi için bulunmaz bir fırsattır bu, ailenin soyunu devam ettirebilmek için. Çünkü ailenin erkekleri kalıtsal bir hastalık yüzünden 30’lu yaşlarında ölmektedir ve soyu devam ettirecek tek insan Lee Gun’dur.
                İki ailenin evlenin baskısı karşısında çocuk için evlenmeye karar veren çift hem eğlenceli hem de zor bir yola girerler. Onları güzel olaylar gibi kötü olaylarda beklemektedir. Aşk ile süslenen bu anlaşmalı evlilik ikiliye çok olaylar yaşatacaktır. Kim Mi Young bir de bu zorlu yolda arkadaş edinir. Her zaman yanında olup ona destek olan Daniel ünlü bir tasarımcıdır ve Kim Mi Young’a hayat dersleri vererek güçlü bir insan olmasını isteyecektir. Daniel de küçükken kaybettiği kardeşini aramaktadır. Olayların içinde bir de Lee Gun’un altı yıllık sevgilisi olan Se Ra da evlilik teklifi alacağının farkında olmasına rağmen baleyi seçerek en başında olayların seyrine yön vermiştir. Buna rağmen Lee Gun’u çok sevdiği için ona tekrar sahip olmak isteyecektir.
                Bu dört kişinin bize verdiği hikayeye hem güleceksiniz hem hüzünleneceksiniz. Birçok duyguyu bir arada yaşatan bir Kore dizisi olmuş diyebilirim.
                Dizinin 20 bölüm olması başlarken beni korkutmuştu açıkçası. Uzatmak adına konu değişik bir hal alır mı diye endişelendim. Ama izleyince öyle olmadığını anladım. 20 bölümün tümünü de iyi doldurduklarını düşünüyorum. Hiç sıkılmadan, beğenerek izlediğim bir dizi olduğunu söyleyebilirim. O yüzden de izlenilmesini tavsiye ettiğim dizilerin arasındadır.





















      İzleyecek olanlara iyi seyirler diliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder