25 Şubat 2016 Perşembe

WHO ARE YOU

WHO ARE YOU


TEMMUZ 2013
Fantastik Aksiyon Romantik

OYUNCULAR
Kim Jae Wook - Lee Hyung Joon
So Yi Hyun - Yang Shi On
Taecyeon - Cha Gun Woo


UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.
          
                Kore Dizileri öneri listelerinde pek yer almayan ya da benim denk gelmediğim bir diziden bahsedeceğim sizlere. İlk önce dizinin konusundan bahsedip daha sonra da kişisel fikirlerimi paylaşacağım sizlerle.
                Yang Shi On bir polistir ve Lee Hyung Joon adlı polisin öldüğü bir olayda ağır yaralanır. 6 yıl komada kaldıktan sonra uyanan Yang Shi On hafızasının bir bölümünü kaybetmiş ve o olayla ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bununla birlikte artık ölü insanları görebilmektedir. Bu gördükleri hayaletlerden biri de altı yıl önce ölen Lee Hyung Joon’dur.
                Yang Shi On gönüllü olarak geçtiği kayıp eşya biriminde tuhaf olaylar yaşamaktadır. Karşısına çıkan hayaletlere yardım etmeye çalışırken aynı zamanda hafızasının kayıp kısmını araştırmaktadır. Bu araştırma sırasında önü bir şekilde hep kesilirken aynı zamanda ölümle burun buruna gelmektedir. Ona aynı yerde çalıştığı Cha Gun Woo yardımcı olur. Yardımcı olurken de günden güne Yang Shi On’ya aşık olur.
                Bu dizi için Master’s Sun’a benzediğinin söylendiği yorumlar okudum. Her ne kadar iki dizide de hayaletleri gören insanlar olsa da bu iki dizinin kesinlikle benzerlikleri yok diyebilirim. Bunu da dipnot olarak yazmak istedim. İki diziyi de izlemiş biri olarak Master’s Sun’ı daha çok beğendiğimi de eklemek isterim.
                Diziyi önerir miyim diye sorarsanız da beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder