6 Ocak 2016 Çarşamba

HEART TO HEART

HEART TO HEART



OCAK 2015
Romantik Tıbbi

OYUNCULAR

Choi Gang Hee - Cha Hong Do / Oh Young Rae
Chun Jung Myung - Ko Yi Seok
Lee Jae Yoon - Jong Doo Soo
Ahn So He - Ko Se Ro




UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

     Merhaba Kore Dizi Severleri. Benim severek izlediğim dizilerden bir tanesi daha. Hani sevimli çocukların yanaklarını sıkarız da ‘’ agucuk agucuk’’ nidalarıyla severiz ya işte bu dizi de insana öyle bir his veriyor. Başrol ikilimizin arasında ki o diyaloglar ve birbirlerine davranış şekilleri öyle bir tat veriyor ki başta kızıp sinir oluyorken sonra hastası oluyorsunuz.   Dizimiz güldürüyor, keyif veriyor ve bazen de hüzünlendiriyor.  Lafı uzatmamak gerekirse yine size izlemenizi önerebileceğim bir Kore dizisi.
     Konusuna gelince; sosyal fobisi olduğu için evden çıkamayan, çıkınca da yüzü kızaran Cha Hong Do (Choi Gang Hee) konu alıyor. Evden dışarı çıkamadığı için tüm zamanını evde kitap okuyarak, TV izleyerek geçiren ve bu yüzden oldukça bilgili olan Cha Hong Do, büyükannesi vasıtasıyla dış dünya ile bağlantı kurabilmektedir. Büyükannesinin ölümü sonrası geçinmek için para kazanmak zorunda olan Cha Hong Do kılık değiştirerek iş bulur. Kılık değiştirdiği zaman rahat hissetmekte ve sosyal fobisi ortadan kalmaktadır. Kendi olarak da dış dünyaya açılabilmek ve uzun süredir hoşlandığı Jong Doo Soo( Lee Jae Yoon) karşısına çıkabilmek için tedavi olmaya karar verir. Bu konuda bir hayli iddialı olan doktorumuz Ko Yi Seok’ı (Chun Jung Myung) görmeye gider . Fakat talihsiz bir olay sonrası ve kötü şekilde tanışırlar. Tabi ki olaylar da bundan sonra başlar. Doktordan kendisini tedavi etmesini isteyecektir Cha Hong Do, ama bu o kadar da kolay olmayacaktır. Ta ki doktor da bu kızın kendi hastalığına iyi geldiğini fark edene kadar. Onların kaderini kesiştiren bu kader, onlara daha çok oyun oynayacak ve bu ikili tahmini zor olaylarla sınanacak.
     Bakalım sonunda hangi aşk kazanacak, Cha Hong Do sosyal fobisini aşabilecek mi ve yaşanan sürpriz olaylar nasıl sonlanacak?























     bu diziden de bu kadar. inşallah izlenim edinebilmiş ve memnun kalmışsınızdır yazımdan. Yorumlarınızla bana eşlik etmenizi dileyerek yazımı bitiriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder