3 Ocak 2016 Pazar

KILL ME HEAL ME

KILL ME HEAL ME/ MUTLAKA İZLEYİN


OCAK 2015
Romantik Komedi


OYUNCULAR

Ji Sung - Cha Do Hyun
Hwang Jung Eum - Oh Ri Jin
Park Seo Joon - Oh Ri On
Kim Yoo Ri - Han Chae Yeon
Oh Min Seok - Cha Ki Joon




UYARI:Bu sayfada spoiler bulunmaktadır

     Merhaba Kore Dizi Severleri. Tek kelime ile muhteşem bir diziden bahsedeceğim bugün sizlere. Benim favori dizilerim arasında yer alan Kill Me Hea Me kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. Ben bayıldım resmen diziye sizin de seveceğinizi düşünerek mutlaka izleyin diyorum. Romantik Komedi türdeki bu dizi de aslına bakarsanız ne arasanız var diyebilirim. Zaten değişik bir konusu olan bu diziyi bir de o kadar güzel işlemişler ki o konuyu akıllarınız da yer edecek bir dizi olmuş. Bunların yanında oyuncular da çok iyi. Başrolleri paylaşan Ji Sung (Cha Do Hyun) ve Hwang Jung Eum (Oh Ri Jin) muhteşem oyunculuk sergilemişler. Oyunculukları tam anlamıyla süperdi. Zaten Kore Dizilerinde pek kötü oyunculukla karşılaşmamış olsam da bu dizi de Cha Do Hyun olarak seyrettiğimiz Ji Sung oyunculuğunun zirvesine ulaşmış bence. 
     Bende öyle güzel bir yer etti ki bu dizi anlatmaya devam etsem öve öve bitiremem herhalde. O yüzden burada kendi düşüncelerimi kesip biraz da konusundan bahsetmek istiyorum sizlere. D.K.B (Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu) hastası olan Kore’nin zengin ailelerinden birinin üçüncü kuşak varisidir Cha Do Hyun. Ancak hastalığını ailesi dahil herkesten gizlemek zorunda olduğu için yurtdışında yaşamakta ve Kore’ye dönememektedir. Kararı bu yöndeyken bir gün uçakta açar gözlerini. Kişiliklerden birinin planıyla kendini Kore de bulur. Daha havaalanındayken karşılaştığı ve daha sonra da yolları kesişen bir doktor onun diğer kişiliklerini de görür. Kendi istemese de kişilikler arası olayların içine çekilir. Doktor kişilikler ile karşılaşır ve hastaya yardımcı olmaya çalışır. Hastalığın  altın da ki neden  gün yüzüne çıkmaya başladıkça olay çok farklı boyutlara taşınır ve altından çok başka trajediler çıkar.
     Bu süreçte kişiliklerin çatışması ayrı bir problem olurken bakalım doktorumuz bu işin üstesinden gelebilecek mi?
     Dizinin konu örüntüsü sadece bu kadar da değildir. Doktorun ikizi, Cha Do Hyun’un kuzeni ve ilk aşkı da farklı olaylar yaşanmasına neden olacaktır.
     Uzun lafın kısası dolu dolu bir yapım olan bu dizi, izlerken asla sıkılmayacağınız hızda ve etkide olacaktır.
       Şiddetle izlemenizi önererek şimdiden iyi seyirler diliyorum



Cha Do Hyun


Shin Se Gi



Ahh Yo Sub



















Ahh Yo Na


Nana



Bay X



Ferry Park


Hepsi...












Gözlerini uçakta açan Cha Do Hyun telofonunda ki Shin Se Gi nin bıraktığı videoyu izler.


İlk karşılaşma...





























































































    Her resme ayrı bir yorum yazasım var ama diziyi de anlatmış olmamak için tutuyorum kendimi.  İnşallah yazım verimli olmuştur.Sizlerden de yorum bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder