4 Ocak 2016 Pazartesi

SHE WAS PRETTY

SHE WAS PRETTY



EYLÜL 2015
Romantik Komedi


OYUNCULAR
Park Seo Joon - Ji Sung Joon
Hwang Jung Eum - Kim Hye Jin
Choi Si Won - Kim Shin Hyuk
Koh Joon Hee - Min Ha Ri



     
UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

Merhaba Kore Dizi Severleri. Güzel  güzel güzel. Diziyi anlatmaya bu kelimeler ile başlamak geldi içimden. İzlerken keyif aldığım, bir çırpıda izleyip bitirdiğim dizilerden oldu bu dizi. Keyifli, komik, eğlenceli, içinde aşk olan bir dizi. Benim Kore dizilerinde en sevdiğim şeylerden biri de şapşal aşıklardır. İşte bu dizide de var o şapşal aşıktan. Kill Me Heal Me dizisinde ikiz kardeşleri oynayan ikili bu dizi de çift olarak karşımıza çıkıyor. Diğer dizi de kardeş olarak seyrettikten sonra çift olarak görebilir miyiz acaba diye düşünmeyin iki rolünde altından çok ustaca kalkmışlar ve izleyiciyi ikisine de inandırmışlar. Romantik Komedi türdeki yapımları seviyorsanız izlemekten pişman olmayacağınızı düşündüğüm bu diziyi mutlaka izlemelisiniz diyorum.
     Dizimiz iki çocukluk arkadaşının yıllar sonra karşılaşmasını konu alıyor. Ama bir farkla. Çocukken şişko, özgüvensiz olan Ji Sung Joon (Park Seo Joon) büyüdüğünde gayet yakışıklı ve başarılı bir editör olmuştur. Güzel, sevecen bir çocuk olan Kim Hye Jin (Hwang Jung Eum) ergenlikten sonra değişip babasına benzemiş ve elinde ki güzelliği uçup gitmiştir. Peki yıllar sonra ki karşılaşma nasıl olacak? Artık ikisi de eskisi gibi değildir. Kim Hye Jin buluşmak için sözleştikleri yere gidip karşısında oldukça güzelleşen arkadaşını görünce ve arkadaşı onu tanımayınca halinden utanıp saklanır. Arkadaşının karşısına çıkamayacağını anlayınca onun yerini alması için en yakın arkadaşı Min Ha Ri’yi ikna eder. Bir kerelik olduğunu düşündüğü görüşmeyi böyle atlatır. Ama kader onları aynı yerde çalışmaya mecbur eder ve asıl serüven bu şekilde başlar.Kim Hye Jİn işe başlayacağı ilk gün, kapının önünde talihsiz ve komik bir şekilde tanıştığı Kim Shin Hyuk (Choi Si Won) ile iyi arkadaş olur. Kim Shin Hyuk eğlenceli karaktere sahiptir ve Kim Hye Jİn’in şapşallıklarını kendine eğlence edinmiştir. Peki bu arkadaşlık dostluğa, ordan da aşka dönüşür mü? Bunu izleyip de göreceksiniz.
     Ben elimden geldiğince, dilim döndüğünce, çokda detay vermeden bu Kore dizisinin konusunu anlattım. Biraz da resimlerle dizi hakkında izlenim oluşturmaya geldi sıra…


































     Bu günlük bu kadar. Düşüncelerinizi benimle paylaşır da yorum yaparsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

1 yorum:

  1. Yazılarınız gerçekten güzel çok bilgilendirici teşekkürler✌

    YanıtlaSil