20 Ocak 2016 Çarşamba

CITY HUNTER

''CITY HUNTER'' İZLEMENİZİ ÖNERİRİM


MAYIS 2011
Romantik Aksiyon

OYUNCULAR
Lee Min Ho - Lee Yoon Sung
Park Min Young - Kim Na Na
Lee Joon Hyeok - Kim Young Joo



UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

                Merhaba Kore Dizi Severleri. Bugün sizlere yine eski bir diziden bahsedeceğim. Eski derken çok da gerilere gitmeyelim sadece 2011 yapımı bir dizi. Ama eskimeyen bir Kore dizisi diyebilirim City Hunter için. Eskimemesinin nedenlerinden biri tabi ki Lee Min Hoo. Oldukça hayran kitlesine sahip olan bu yakışıklı bir çok dizide herkesi kendine hayran bırakmıştır. Bu dizide onlardan sadece bir tanesi.
                Benim dizi hakkındaki fikirlerim, oyuncusuna olan hayranlığımın dışında diziyi de çok beğendim diyebilirim. İzleyeli bir hayli zaman olmasına rağmen size anlatırken dizi hakkındaki düşüncelerimi hatırlıyor olmak bende nasıl bir etki bıraktığının kanıtıdır. Halen daha izlemeyenler varsa kesinlikle izlemenizi önerdiğim bir dizidir City Hunter.
                Başrol oyuncuları Lee Yoon Sung karakterini canlandıran Lee Min Hoo ve Kim Na Na karakterini canlandıran Park Min Young ikilisini birbirine çok uyumlu bulduğumu ve bunu dizide çok iyi hissettirdiklerini söyleyebilirim. Bu karakterlerin dizide yaşadığı aşk çok tatlıydı. Aşkın uzaktan da olsa yaşanılmaya değer bir şey olduğunun kanıtıydı diyebilirim.
                Dizinin ilk başladığı sahneler insana biraz burkan sahnelerdi. Kore hükümetinin de 5 yetkilisi, ülkelerine yapılan saldırı karşısında 21 askerini gizli göreve gönderir. Bu görev sırasında iptal kararı veren bu 5 kişi tanık bırakmamak için askerlerini ortadan kaldırmaya karar verir. Ülkelerine dönmeye çalışırken öldürülen askerlerden geriye sadece 1 kişi kalır. O da arkadaşının, yerine kendini feda etmesi ile mümkün olmuştur. Bu 5 yetkili 21 askeri öldü zannederken bunlardan hayatta kalan Lee Jin Pyo da intikam yemini eder. Bu uğurda kendini önüne siper eden arkadaşının oğlunu kaçırarak onu bir silah gibi yetiştirir. Onları ölüme yollayanların kim olduğunu bilmediği için detaylı plan yapmak zorundadır.
                Dizide aradan geçen 17 yıl sonra Lee Yoon Sung ülkesinden uzakta, her şeyden habersiz Lee Jin Pyo ile yaşarken bir gün her şeyi öğrenir. Lee Jin Pyo onu intikamını alması için yetiştirmiştir. Bu uğurda da onu hazırlayarak Kore de iş sahibi yapar. Lee Jin Pyo’nun intikam planı bu 5 kişinin kimliklerini öğrenip onları öldürmektir. Lee Yoon Sung ise onları öldürmeden, kendi yöntemleri ile intikam almak ister. Bu da ikisini karşı karşıya getirir.
                Bunlar yaşanırken Lee Yoon Sung çoktan resmini görmüş olduğu Kim Na Na ile karşılaşır ve ona aşık olur. İkisinin karşılaşmasını sağlayan kader onlara türlü oyunlar oynayacaktır. Dizi türlü oyunlarla devam ederken bize merak duygusunu, heyecanı, aşkı, aksiyonu hissettirecektir.
                Tek eksiklik olarak dizinin sonunu çok boş bıraktıklarını düşünüyorum. O kadar olay yaşandıktan sonra sadece bakışmayla biten bir son bu diziye yakışmadı bence. Bu sonu biraz daha doldurup bizi daha mutlu edebilirlerdi diye düşünüyorum.
                Benim beğenerek izlediğim bu diziyi sizin de izlemenizi öneririm.
















     Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder