17 Ocak 2016 Pazar

OH MY GHOST

 OH MY GHOST


TEMMUZ 2015
Fantastik Romantik Komedi

OYUNCULAR
Park Bo Young - Na Bong Sun
Jo Jung Seok - Kang Sun Woo
Kim Seul Gi - Shin Soon Ae
Lim Ju Hwan - Choi Sung Jae


UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

     Merhaba Kore Dizi Severleri. Yine bir fantastik türde ki dizi ile karşınızdayım ve yine izlemekten keyif aldığım bir diziden bahsedeceğim sizlere. 2015’in güzel dizilerinden bir tanesi daha. Beğenerek, severek izledim bu Kore dizisini. Sizlerin de beğeneceğini umuyorum.
     Dizide Na Bong Sun(Park Bo Young) hayaletleri görebilen bir genç kızdır. Bu özelliği ona günlük hayatında zorluklar çıkartmaktadır. Zaten kendine güveni olmayan biri olarak yetişmiştir ve hayaletler yüzünden zor zamanlar geçirmektedir. Hayaletleri gördüğü zaman onlardan korkan ve onlarla mücadele etmeye çalışan Na Bong Sun aynı zamanda bir restoran da çalışmaktadır. O restoranın sahibi ve baş aşçısı olan Kang Sun Woo (Jo Jung Seok) ise oldukça kendini beğenmiş kişiliğe sahiptir. Ama yine de Na Bong Sun ona gönlünü kaptırmıştır.
     Dizide birde öldükten sonra dünyayı terk edemeyen ve hafızasını kaybetmiş hayalet olan Shin Soon Ae (Kim Seul Gi) var. Bu hayalet üç yıllık süresi dolana kadar dünyayı terk etmezse iblise dönüşecek. Bu yüzden de onu yakalamaya çalışan bir insanla başı derttedir. Bir gün yine onu kovalayan insandan kaçarken karşısına gayet savunmasız olan Na Bong Sun çıkar. Tek çıkar yol olarak Na Bong Sun’un bedenine saklanmayı gören hayalet Na Bong Sun’un bedenine girer. Hayalet bakire olduğu için dünyayı terk edemediğini düşünmektedir bu yüzden de bir erkekle birlikte olursa sorunsuz şekilde dünyayı terk edeceğine inanmaktadır. Bundan dolayı da içinde sıkışıp kaldığı Na Bong Sun’un bedeni ile bu amacını gerçekleştirmek ister. Böylece Na Bong Sun’un hayatını yaşamaya başlar.
     Restoranda ki herkes şaşkındır. Kendine güveni olmayan, ezik Na Bong Sun gitmiş. Özgüveni oldukça yüksek, aktif biri gelmişti. Şaşkınlıklarına rağmen hallerinden memnun olan çalışanları ve tabi ki Na Bong Sun’a aşık olacak olan şefleri Kang Sun Woo’yu büyük sürprizler beklemektedir.
     Dizi Na Bong Sun’un vücuduna giren hayalet ile sonuna kadar devam etmeyecek. Hayalet o vücudu terk ettiği zaman hiç bir şey hatırlamayan Na Bong Sun olayları toparlamak zorunda kalacak. Tabi hayaleti fark etmesi de uzun sürmeyecek.
     Dizide çeşitli olayların ve karmaşanın nasıl bir bütün haline geldiğini göreceksiniz. Çok farklı gibi görünen aslında bir bütünün parçalarını oluşturan olaylar size heyecanla diziyi izlettirecek. Çoğu Kore dizisinde olduğu gibi olaylar görünen kadarıyla kalmayacak ve olayların altından çıkan sırlar ile bir buz dağı görünümü kazanacak.






















     Yorumlarınızı bekliyorum diyerek bugünkü yazımı da bitiriyorum. Kendinize iyi bakın.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder