16 Ocak 2016 Cumartesi

PRETTY MAN

PRETTY MAN/ ERKEK GÜZELİ


KASIM 2013
Romantik Komedi

OYUNCULAR
IU - Kim Bo Tong
Jang Keun Suk - Dogko Ma Te
Lee Jang Woo - Choi Danial
Han Chae Young - Hong Yoo Ra


UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

     Merhaba Kore Dizi Severleri. Bugünkü dizimiz Pretty Man yani Erkek Güzeli. Dizide Dogko Ma Te karakterini canlandıran Jang Keun Suk karizmatikliği, gülüşündeki sempatikliği ile gerçekten de erkek güzeli diye tabir ettiğimiz güzellikte. Bayan başrol Kim Bo Tong karakterini canlandıran IU da sempatiklik ve güzellik konusunda benden iyi not aldı. Bu iki oyuncuyu da daha önce farklı dizilerde seyretmiş ve beğenerek izlemiştim. Oyunculuklarını zaten beğendiğim ikilinin bu dizide ki uyumunu da sevdiğimi söylemeliyim. Konusuna geçmeden önce son olarak da diziyi severek, sıkılmadan izlediğimi de belirtmek isterim.
     Dizi de Dogko Ma Te’nin hayatının on kadının dokunuşuyla nasıl değiştiği ve bu süreçte yaşadıkları anlatılıyor. Dogko Ma Te yakışıklılığını kadınlara karşı kullanan, hayatını bu şekilde geçiren bir adamdı. Babası ile hiç tanışmamış olan Dogko Ma Te, babasıyla tanışma zamanı geldiğinde annesinin ona söyleyeceği şifreyi bekleyerek büyümüştür. Bir gün hasta olduğunu bilemeyecek kadar ihmal ettiği annesini kaybeder Dogko Ma Te. Annesi öldüğü an yanında olan Yoo Ra artık şifreyi bildiğini söyleyerek Dogko Ma Te ile bir anlaşma yapar. Dogko Ma Te’nin amacı babasını bulmaktır ve bu anlaşmayla zor bir yola girer. Fakat bu anlaşma onu zorlayacak olsa da yaşayacağı her zorluk da ona bir şeyler katacaktır. Dogko Ma Te’nin lise zamanlarından bu yana  tanıdığı Kim Bo Tong aslında ona  ilk gördüğü andan itibaren aşıktır. Ama komşuluk ilişkisi ile yetinmektedir. Dogko Ma Te’nin yaşadığı her zorlukta Kim Bo Tong onun yanında olacaktır. Dogko Ma Te bu güzel kızın farkında olmasa da ona ilk görüşte aşık olan Choi Danial da bu kızı yalnız bırakmayıp onun yaşadığı her zorlukta yanında olacaktır. Böylece bu sadece Dogko Ma Te’nin mücadelesi olmaktan çıkıp üçünün de verdiği bir mücadeleye dönüşür.
    Bu üç kişinin verdiği mücadele ve yaşadıkları izlerken keyifli anlar yaşatacak sizlere. Çok etkileyici bir hikayesi olmasa da izlenebilir bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Benim hissettiğim bu Kore Dizisiyle ilgili çok etkilenmesem de izlerken sıkılmayıp keyif aldım.





















     Bu diziden de bu kadar. Yorumlarınızı bekliyorum....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder