15 Ocak 2016 Cuma

HELLO MONSTER

HELLO MONSTER / REMEMBER YOU



HAZİRAN 2015
Romantik Aksiyon

OYUNCULAR
Seo In Guk - Lee Hyun
Jang Ha Ra - Cha Ji An
Choi Won Joung - Lee Joon Ho
Park Bo Gum - Jung Sun Ho
Do Kyung Soo - Lee Joon Young


UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

     Merhaba Kore Dizi Severleri. Bu diziyi yeni izledim. Hatta bitirdikten sonra hemen oturup yazısını yazmaya başlıyorum. Şuan duygularım karmakarışık diyebilirim. Bu da dizinin sonundan kaynaklanıyor. Aslında sonu kötü müydü? Değildi. Çoğu olay netlik kazandığı için mutluyum ama diğer taraftan da olan belirsizlikte aklımı karıştırdı. Sanırım dizinin devamını çekmeyi düşünüyorlar. Emin olmamakla birlikte son bölüm böyle bir izlenim bıraktı bende.
     Dizi kötü mü bitti derseniz eğer tam olarak öyle olduğunu söyleyemem tabi ki. Olayların birçoğunun netlik kazanması, karakterlerin memnun halleri diziyi mutlu sonla bitirdiler dememizi sağlıyor. Ama yine de insanın gönlü kesin ve tam bir mutlu son istiyor ya o yüzden muallakta kaldım.
     Bütün bunlar ile kafanızı karıştırdıktan sonra diziyi başından itibaren ele alırsak güzel olduğunu söyleyebilirim. İlk bölümden itibaren izlerken düşündürmeye teşvik eden, olayları önceden tahmin edemediğimiz bir dizi olmuş. Tek bir olay etrafında dönmeyen, çok konulu, hızlı ilerleyen bir dizi olduğunu da söylemem gerek. Bu Kore dizisinde sadece aşk konusu biraz hafif kalmış gibi gözüküyor. O da her dizi de bolca olmak zorunda değil tabi ki. Bu dizide aşkı konuya uygun şekilde işledikleri için bir eksiklik hissedilmiyor.
     Dizinin konusundan bahsederken dikkatli olmaya çalışacağım ve çok bir şey paylaşmayacağım sizlerle. Çünkü dizide ki olaylar birbiriyle ilişkili ve bir yerde vereceğim fazla bilgi dizinin tüm heyecanının kaçmasına neden olabilir. Bu yüzden sizi kısa ve öz bilgilendirmeye çalışacağım.
     Bir suçlunun, zeki bir çocuk olan Lee Hyun (Seo In Guk )ile karşılaştıktan sonra onu kendine takıntı haline getirmesi ile olaylar gelişiyor. Bunlar da o çocuğa hafıza kaybı ile sonuçlanan acı bir olay yaşatıyor. Bu olay da Lee Hyun’nun babası ölür ve kardeşi ortadan kaybolur. Lee Hyun, zeki olması onu diğer çocuklardan farklı yaptığı için babasının hayattayken onu canavar olarak görmesinin nedenini yıllar sonra araştırmak için tehlikeli bir yola girer. Hedefi babasının katiline ulaşmak ve kardeşine neler olduğunu öğrenmektir. Bu yolda bir polis ekibi ile ortak çalışmak zorunda kalıp ekibe dahil olur. Polis ekibindeki Cha Ji An (Jang Na Ra) ile benzer bir kaderi paylaşırlar ve bu onları daha da yakınlaştırır.
    Çok fazla detay vermek istemediğim için konudan size anlatacaklarım bu kadar. Eğer ki şahsi fikrimi sorarsanız da merakla izlediğim, beğendiğim bir Kore dizisi olduğunu söyleyebilirim.
    Biraz da resimlerle izlenim edinelim.
























     Bu diziden bu kadar. İnşallah beklentilerinizi karşılayan bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder